ورود به سایت
رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟
ثبت نام در سایت
رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ارتباط شکر با بدتر شدن بیماری در ام اس و کرون

محققان در یک پژوهش حیوانی مشاهده کردند که مصرف شکر می‌تواند با بدتر شدن بیماری ام اس یا بیماری کرون مزتبط باشد.

 

شکر،مرتبط با بدتر شدن بیماری در ام اس و کرون

 

محققان موسسه ملی بهداشت آمریکا گزارش دادند که در نمونه‌های موش با بیماری‌های ام اس یا کرون، موش‌هایی که در طول مطالعه آب شیرین دریافت میکردند در مقایسه با نمونه‌هایی که آب معمولی به آن‌ها داده می‌شد وخامت بیماری بیشتری داشتند. این آزمایش‌ها نشان می‌دهد که قند باعث فعال شدن پروتئین پیام رسان ایمنی TGF-β (که به نوبه خود بر تولید سلول‌های ایمنی موثر شناخته شده است) و در نتیجه ترویج التهاب میشود. مسدود کردن TGF- β تولید سلول‌های مضر را متوقف کرد.

 

مطالعات بیشتر برای تأیید این یافته‌ها در آزمایشگاه و افراد ضروری است. همچنین مطالعات بیشتری برای تعیین اینکه آیا می‌توان این یافته‌ها را تبدیل به یک برنامه غذایی برای کمک به مدیریت ام اس کرد یا خیر لازم است.

 

برای مطالعه مقاله به زبان انگلیسی در Immunity اینجا کلیک کنید

 

بیماری ام اس یک بیماری خودایمنی است که در آن طی یک واکنش غیرطبیعی سیستم ایمنی بدن به دستگاه اعصاب مرکزی (CNS) حمله می‌کند. اگر در مورد این بیماری اطلاعات کافی ندارید می‌توانید با مطلب ام اس چیست؟ شروع کنید.

 

منبع:

www.nationalmssociety.org

۲۸ آگوست ۲۰۱۹

۰
شما هم نظر خود را درمورد این پست به ما بگویید!

دیدگاهتان را بنویسید